Stoik Universal Om Stoik Referenser Bildgalleri Kontakta oss In English
Stoik Universal
Måleriarbete
Snickararbete
Kakelsättning
Trädgård
Städning

Referenser

Vi har anlitat Tom och hans killar från Stoik Universal i samband med en totalrenovering av vår lägenhet. Dom har bland annat hjälp oss med rivning, uppbyggnation av väggar, finsnickeri, målning, mm.
Vi är jättenöjda med resultatet.
Louise Eklund
Lägenhetsägare i Stockholm
Tel: 070-730 6996

Stoik Universal svarade snabbt på offertförfrågan om att måla (inkl förarbete) och lägga in parkettgolv i kök och intilliggande rum. Arbetet skulle utföras omgående vilket Stoik Universal tackade ja till. De höll deadline och resultatet blev väldigt snyggt! Stoik visade också på stor flexibilitet. Ex efter två dagars arbete önskade jag att de skulle riva en vägg mellan två garderober, måla och lägga in golv i utrymmet. Detta utfördes direkt och denna "mini walk-in-closet" blev kanonfin. Hantverkarna var mycket vänliga, positiva och serviceinriktade. De städade också efter sig. Jag är utomordentligt nöjd och arbetet utfördes med en skicklig hantverksmässighet. Mkt prisvärt.
Ulrika Linnersjö
Lägenhetsägare i Stockholm

Vi har anlitat Tom och hans medarbetare (fr Stoik Universal) för stort renoveringsarbete av vårt hus. Vi ville med dessa ord tacka honom för ett mycket högkvalitativt och professionellt arbete. Vanligtvis som ett känt fenomen brukar det ta betydligt längre tid än lovat att få ett renoveringsprojekt avklarat men när det gäller Tom hade vi absolut inga problem med tidsplaner. Förutom att han är en mycket kompetent och noggrann person är han mycket pålitlig och också trevlig. Som en oerfaren husägare fick vi mycket hjälp av honom med allt ifrån materialköp till underhåll mm.
Fortfarande när vi råkar ut för problem med vårt hus det enda som vi behöver göra är det att ta kontakt med honom och be honom om hjälp, detta oavsett om det rör sig om större projekt eller endast muntligt råd. Hjälpen kommer med mycket kort varsel. Vi skulle varmt rekommendera andra också att anlita Tom och hans företag Stoik Universal.
Anahita och Fariborz Tabrizi, Leg. Läkare
Husägare i Sollentuna
Tel: 073-985 3389

Har anlitat företaget för totalrenovering av alla ytskikt i mitt radhus. Jag är mycket nöjd med resultatet och med företagets bemötande.
Ann Charlott Eriksson
Radhusinnehavare i Bromma
Tel: 070-741 2991

Vi är nya hus ägare ingen tidigare erfarenhet av hus eller av renovering. När köpte huset insåg vi att vi behövde renovera badrummen och lite diverse men det som var svårt att besluta var vem man skulle anlita. Den är väldigt svårt med val rätt firma för renovering med den enorma marknaden som finns idag. Men efter all sökande fick jag kontakt med Tom från Stoik Universal och insåg ganska snart vilket bra val vi hade gjort.
Tom är väldigt duktig på sitt jobb, hjälper till med material köp, priser etc. Det kändes som om han var en av familjen och renoverade sitt hus. Vi kan fortfarande få all hjälp med det mesta om huset när vi kontaktar honom. Han är hjälpsam och pålitlig. Jag rekommenderar alla som känner sig osäkra att ta kontakt med Tom.
Acer Tuncer
Husägare i Haninge

© Stoik Universal, 2010 / tel. 073 681 6107 / info@stoikuniversal.se